Tehnică sanitară

INSTALAȚII SANITARE și acoperiri pentru baie

Instalațiile sanitare de elită, neobișnuite și de înaltă calitate - vor dărui casei sau oficiului Vostru nu doar prospețime și frumusețe, dar și funcționalitate pe masură, plăcere estetică și practicabilitate a fiecărui element.

Fiecare detaliu este gândit, în fiecare element de design este pus suflet, iar fiecare mișcare denotă profesionalism. Indiferent de stilul încăperii, fie că e în stil clasic englezesc, Hi-Tech sau electric curajos - instalațiile sanitare de elită sunt produse pentru orice gust și design.

Ce le recomandăm cumpărătorilor noștri în acest moment?

✅ Gresie ceramică pentru baie (Inalco, FAP, Mirage, Apavisa, Gresmanc, Saloni, Tobalite, Karaben)

(țara de producere: Italia, Germania, Spania).

✅ Instalații sanitare (GDR, Villeroy&Boch, Viega, Huppe, Duravit, Hoesch, Axor, Hansgrohe, Zehnder, BWT, Bette, Gravena, Creo, Roca) (țara de producere: Italia, Germania, Spania, Egipt).

✅ Acoperiri din vinil pentru pardoselile și pereții camerelor de baie și zonelor spa de la Gerflor, IVC, BIG (țara de producere: Franța, Germania, Belgia).

Specialiștii noștri vă vor prezenta informații detaliate despre fiecare produs și vă vor ajuta să faceți alegerea corectă, inclusiv, vor alege materialele suplimentare pentru o finalizare armonioasă al proiectului Dumnevoastră.

Gravena Gravena tehnică sanitară pdf
GDR axor massaud GDR axor massaud Collection pdf
GDR axor urquiola GDR axor urquiola Collection pdf
GDR axor mix GDR axor mix Collection pdf
GDR axor starck GDR axor starck Collection pdf
GDR hansgrohe smart GDR hansgrohe smart Collection pdf
GDR hansgrohe kitchen GDR hansgrohe kitchen Collection pdf
GDR axor kitchen GDR axor kitchen Collection pdf
GDR hansgrohe mix GDR hansgrohe mix Collection pdf