Blog

Cadouri de sărbători su STIL

2277
Cadouri de sărbători su STIL

Vă gândiți să vă reamenajați interiorul? Sunteți în căutarea darurilor pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă?

Acum nu mai este cazul să pierdeți timp prețios în căutarea magazinului potrivit. Centrul comercial 《DECOR PARK》- este magazinul de care aveți nevoie!
Povestea de Crăciun a ajuns deja în interiorul centrului comercial! Cadourile, decorațiunile și jucăriile tematice crează aici o adevărata atmosferă de sărbătoare!

Spațiul comercial este plin de elemente pentru decor și interior: suvenire, cadouri, tablouri, decorațiuni de Crăciun, servicii de masă, accesorii pentru somn, lampadare, lustre, oglinzi, ceasuri, covoare ecologice create din materiale naturale și blană.

În ce privește interiorul casei sau biroului, avem toate soluțiile pentru a-l transforma într-un spațiu cât mai confortabil și stilat. Dulapuri și mobilă moale, fotolii exclusive, mese și scaune, covoare de autor confecționate manual, acoperiri pentru pardoseli și pereți, textile italiene, calorifere și uși de designer.

Toate aceste elemente vor accentua semnificativ statutul individualității voastre.

Tot aici puteți achiziționa mobilier și accesorii de elită, instalații sanitare exclusive, accesorii pentru living, hol, bucătărie, birou, inclusiv, puteți beneficia de serviciile unui designer care va găsi cele mai bune soluții pentru decorarea ferestrelor (perdele și jaluzele la comandă).

În centrul nostru comercial veți găsi și obiecte de artă, sculpturi și figurine din ceramică și bronz. Vă puteți orienta și spre tablourile pictate de artiștii plastici autohtoni. Acestea pot fi o investiție unică pentru interior sau un cadou excelent pentru prieteni și colegi.

De asemenea, dacă nu vreți să dați greș în privința cadoului, partenerii noștri vă pun la dispoziție certificate cadou. Cadoul perfect pentru orice sărbătoare.

La DECOR PARK veți găsi mereu lucruri deosebite pentru sine sau pentru oamenii dragi, colegi, superiori.

Echipa Decor Park și Art Gallery vă așteaptă în vizită pe adresa:
str. Nadejda Russo, 17

Luni - Sâmbătă 10:00 - 19:00
Duminică 10:00 - 17:00.



Alte materiale